Incompany-trainingen

Online Incompany training

Live online trainen

Naast klassikaal trainen is online live trainen ook mogelijk.
Ervaring in online trainingen hebben wij dit jaar opgebouwd. Wij werken met MS Teams en gebruiken veel werkvormen waardoor de deelnemers tijdens de onlinetraining actief deelnemen. 

Trainen in korte sessies
Er wordt in drie sessies getraind, 2x een sessie van drie uur, 1x een sessie van twee uur. Ook tijdens de online training zijn de groepen niet groter dan 9 deelnemers, dit om de veiligheid te waarborgen en alle deelnemers de kans te geven om te oefenen met gesprekken.

Mix van klassikaal en online
Er is voor onze klanten ook een mogelijkheid om zowel klassikaal als online te trainen. Hier kan een combinatie in gemaakt worden. Bijvoorbeeld het eerste dagdeel online en het tweede dagdeel klassikaal.

Een deelnemer:
"Ik heb veel telefoontrainingen gehad, maar dit was echt het beste waar ik ooit aan heb deelgenomen. Dat heeft te maken met het feit dat de online training interactief was en dat Wilma enorm enthousiast is. De manier waarop zij doceert zorgt ervoor dat je bij de les blijft."


Een deelnemer:
"Goede online training, interactief met mooie werkvormen. De online training verdeeld over drie sessies is heel fijn."


Een deelnemer:
"Wilma geeft superfijn feedback zonder dat je het gevoel krijgt dat je iets fout doet. Wilma creëert een fijne veilige omgeving om te leren en dat was heel prettig, ook voor de wat onzekere cursisten.