Voicemail service

Voicemail service

Een goede indruk, ook als u even niet bereikbaar bent

U bent niet altijd in staat de telefoon te beantwoorden. Buiten kantooruren bijvoorbeeld of wanneer u in gesprek bent. Een representatieve voicemailboodschap biedt dan uitkomst. Laat uw voicemail professioneel inspreken door een van de trainers van Quality Calls.

Representatieve voicemailtekst
De juiste voicemailboodschap is een net zo belangrijk visitekaartje als de manier waarop u de telefoon zelf beantwoordt. Toch krijgt deze boodschap niet altijd de aandacht die het verdient. Mooi voorbeeld is de voicemail van een mobiele telefoon. Misschien gebruikt u, zoals zovelen, ook het standaard bericht van uw provider: “Dit is de voicemail van 06 12345678...“. Niet persoonlijk en niet klantgericht. Met een persoonlijke voicemailtekst geeft u wel de juiste boodschap af.

Professioneel bereikbaar
We stellen samen met u een heldere, goede tekst op voor uw voicemail. Deze spreken we vervolgens op een vriendelijke en professionele wijze voor u in. In een goed tempo en met de juiste intonatie. Zo komt u ook goed voor de dag als u niet bereikbaar bent.

Voor wie?
U wilt ook op de momenten dat u niet bereikbaar bent, klanten op een professionele manier ‘ontvangen’. Of het nu gaat om het vaste nummer van uw organisatie of om uw mobiele telefoon. Dan biedt de voicemailservice van Quality Calls uitkomst.