nieuwsimage

2 Oktober 2013... Welkom op onze nieuwe website!

Wij zijn ontzettend trots om aan u de nieuwe website van Quality Calls te tonen. Na zes jaar werd het tijd om de site te vernieuwen. Natuurlijk konden wij dat niet alleen.
Daarom hebben wij de hulp ingeroepen van Dagmar en Marianka van Instant Communicatie en samen hebben wij op het Bergense strand de positionering van ons bedrijf in kaart gebracht. Mike en Bart van Swerk hebben ons in hun gezellige pand in de Pijp in Amsterdam uitgenodigd waarna zij de site hebben gebouwd en ons alle hulp gegeven die nodig was om de site te voeden. Nadine Korringa is verantwoordelijk voor de foto’s die op de vernieuwde website staan. Samen met hun is het gelukt om de site vandaag 2 oktober te lanceren. Bedankt allemaal voor de goede en fijne samenwerking.

Wat is er veranderd aan de site? Omdat wij willen dat onze bezoekers zichzelf gemakkelijk wegwijs kunnen maken, hechten wij veel waarde aan een website met een duidelijke en heldere structuur. Dit maakt de site een stuk overzichtelijker. Voor uw eigen gemak zijn alle trainingen printbaar, zodat u de training nog eens op uw gemak kunt nalezen. Tevens werken wij met een blog, iedere maand geven wij u tips over een onderwerp. Ook voorzien wij u van nieuws op het gebied van telefoneren, maar ook aan actualiteiten die betrekking hebben op ons bedrijf Quality Calls. Keer dus gerust nog een keer terug om u te laten informeren over interessante onderwerpen. Ten slotte hebben wij een nieuwe dienst toegevoegd. Mocht u niet tevreden zijn met het voicemail bericht waar uw klanten aan worden blootgesteld, dan spreken wij deze graag voor u in.

Wij hopen u door onze verbeterde website nog beter van dienst te kunnen zijn.