Maak kennis met ons team

Wilma Blanken

Wilma Blanken

Wilma Blanken heeft haar passie voor het trainen en coachen van medewerkers ontwikkeld als interne opleider bij reisorganisatie Belvilla. Naast haar ruime praktijkervaring heeft Wilma diverse opleidingen afgerond waaronder Train the trainer, Supervisor I en Motivatie-Coaching. Ze is dan ook echt een specialist op het gebied van telefooncommunicatie training en coaching. Wilma: “Door mijn jarenlange ervaring kan ik situaties en mensen goed inschatten. In elke training wil ik de deelnemers inspireren en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen, zodat de kwaliteit van de gesprekken verbetert.” Wilma geeft aan dat geen trainingsdag hetzelfde is. Ze vindt het heerlijk om tijdens de training of coaching, samen met de deelnemers te werken aan persoonlijke leerdoelen en aan het einde van de training of coaching de resultaten te zien.”

Wilma woont in Bergen en is sportief. Lezen is ook favoriet bij haar. Verder is zij met mooi weer op het Bergense strand en maakt zij graag stedentrips en reizen.

Yasmin Hemke

Yasmin Hemke

Yasmin Hemke heeft zelf jarenlang als backoffice medewerker, teamleider en uiteindelijk als trainer op het Customer Contact Center van een grote touroperator gewerkt. Hierdoor weet zij als geen ander wat een klant verwacht van een telefoongesprek en wat een goed telefoongesprek inhoudt. Haar praktijkervaring heeft zij gecombineerd met diverse opleidingen op het gebied van training en coaching, zoals Supervisor I en Motivatie en Coaching. Dit maakt haar tot de trainer die zij nu is: iemand die met veel plezier en enthousiasme een goede training neerzet. Yasmin: “Wat trainen voor mij zo boeiend maakt is dat ik zelf voortdurend leer en daarmee is mijn ontwikkeling als trainer nooit afgerond.” Ze weet als geen ander hoe ze mensen kan coachen en kan laten excelleren op het gebied van commercieel communiceren, klachtenafhandeling en slechtnieuwsgesprekken.

Yasmin woont aan een monumentale dijk in Noord-Holland. In haar vrije tijd geniet zij van de bossen, duin en strand. Verder houdt zij van paardrijden, tuinieren, skiën en ontspannen zonvakanties.