Coachingstrajecten

Resultaatgericht coachen

Ontwikkelen en verbeteren

Coaching is essentieel om de geleerde vaardigheden daadwerkelijk in de praktijk toe te kunnen blijven passen. Met Resultaatgericht coachen begeleidt Quality Calls uw medewerkers na een training bij hun ontwikkeling. Zo blijven de prestaties op het gewenste niveau.

Gerichte feedback op gevoerde telefoongesprekken
Tijdens het Resultaatgericht coachen beluistert de deelnemer samen met de coach meerdere telefoongesprekken, die voorafgaande het coachen zijn opgenomen. De deelnemer krijgt vervolgens gerichte feedback op deze gesprekken. Hierbij letten we er vooral op of de boodschap uit het telefoongesprek, overkomt zoals hij bedoeld is. Dit geeft de deelnemer inzicht in zijn gedrag en valkuilen. De deelnemer gaat aan de slag met nieuwe aandachtspunten om zo, met plezier, het persoonlijk ontwikkelingsplan uit te voeren.

Leerdoelen
Na afloop van het coachingstraject Resultaatgericht coachen

  • is de deelnemer zich bewust van zijn valkuilen;
  • is de deelnemer in staat om met de gekregen handvatten de don´ts om te buigen naar do´s.

Voor wie?
Uw medewerkers hebben een telefoontraining bij Quality Calls gevolgd. U wilt dat de resultaten van deze training goed geborgd blijven. Het Resultaatgericht coachen is daarvoor een uitstekend instrument.

Duur
In overleg.

Aantal deelnemers
Resultaatgericht coachen is een individueel traject.

Locatie
Intern bij uw organisatie of in overleg op locatie.

Een klant:
Ria Voppen, adjunct-directeur bedrijfsvoering bij Stichting Maatschappelijke Dienstverlening Zaanstreek / Waterland
“Het resultaat is dat de receptionisten zich beter bewust zijn van de wijze waarop zij de telefoongesprekken voeren en werken aan de aandachtspunten. De techniek van de gesprekken verbetert aanzienlijk, zonder dat de receptionisten robots worden. Voor ons een groot succes.”

Een deelnemer:
“Prima coaching. Er wordt een spiegel voorgehouden, verhelderend. Voor mij bewustwording van mijn houding en gedrag aan de telefoon.”