nieuwsimage

Een jaar vol uitdagingen

2020, Wat een bijzonder jaar. Net als andere ondernemers, moesten ook wij uit onze comfortzone stappen. Opeens was het geven van een klassikale training helemaal niet meer zo vanzelfsprekend. En hoe anders online live trainen is, hebben we ervaren. Er waren veel hindernissen die we moesten overwinnen. Onze grootste uitdaging was, hoe blijft de training uitdagend, zodat we de aandacht van de deelnemers vasthouden. Hoe behalen wij een optimaal resultaat. De werkvormen hebben wij aangepast zodat wij ook tijdens de online live training praktijkgerichte oefeningen kunnen aanbieden. Ook de duur van de trainingssessies hebben we aangepast, korter en over meerdere dagen verspreid. En dan was er natuurlijk het programma Microsoft Teams.

Het was spannend om te starten, maar we kunnen vol trots zeggen dat we de hindernissen hebben overwonnen. Ervaringen hebben wij opgedaan en we zijn enthousiast geworden. Het online live trainen is goed te doen. Door de zeer positieve reacties van de deelnemers weten we dat we op de goede weg zitten en met trots deze mogelijkheid blijven aanbieden.

Naast online hebben we het afgelopen jaar ook nog klassikaal, in kleine groepen, kunnen trainen. Met inachtneming van de RIVM maatregelen, konden we dit uitstekend uitvoeren. Voor veel deelnemers was het een uitje om met collega’s op kantoor de training te mogen volgen na het maandenlange thuiswerken.

Verder hebben we onze extra “vrije” tijd gebruikt voor het volgen van trainingen. Om meer verschillende, maar ook nieuwe werkvormen toe te passen in onze trainingen.

Het nieuwe jaar is reeds begonnen. We gaan de uitdaging in het Coronatijdperk weer met volle kracht aan. Op welke wijze wij ook gaan trainen, we hebben er ontzettend veel zin in.

Wij wensen eenieder alle succes, geluk en gezondheid toe.