Online telefoontrainingen

Online telefoontrainingen

Een goed alternatief

Quality Calls biedt ook online telefoontrainingen en coachsessies aan. Dit doen wij via ms teams. Deze vorm van training bieden wij aan omdat het een heel goed alternatief is voor een klassikale training en/of coachsessie.

Theorie en praktijk                                                                                                 
Tijdens onze onlinetraining wordt theorie afgewisseld met praktijk. Wij zetten volop in op veel en verschillende werkvormen, zodat op een actieve manier de kennis wordt bijgebracht en toegepast. Gesprekken worden geoefend, zowel met elkaar als in kleine groepen, dit in verschillende rooms. Ook het leren geven van positieve feedback wordt meegenomen. Verder is er alle ruimte voor het stellen van vragen en krijgen de deelnemers tips, welke zij direct in de praktijk kunnen toepassen. Alle onderwerpen, zoals u gewend bent in onze klassikale trainingen bieden wij online aan.

Kleine groepen, korte sessies
We trainen in kleine groepen en korte sessies. Dit betekent niet meer dan negen deelnemers per groep, zodat de veiligheid wordt gewaarborgd. De sessies duren maximaal drie uur omdat dit vermoeiender is dan klassikaal trainen en wordt één keer in de week gegeven om zo een optimaal resultaat te behalen.

Resultaatgericht coachen
Ook het Resultaatgericht coachen kunnen wij heel goed online uitvoeren. Hierdoor wordt de kwaliteit aan de telefoon bewaakt. De deelnemer, trainer en eventueel leidinggevende beluisteren, gezamenlijk één of meerdere telefoongesprekken, die voorafgaande het coachen zijn opgenomen. De deelnemer krijgt vervolgens gerichte feedback op deze gesprekken. Wat gaat goed en wat kan er anders.

Goed alternatief 
Wij worden steeds enthousiaster over het geven van online trainen en coachen. Dit zien wij als een goed alternatief.
Net als in onze klassikale trainingen, delen wij ook graag in deze onlinetrainingen en coachsessies, ons enthousiasme, kennis, respect en veiligheid met de deelnemers.

Een deelnemer:
"Ik heb veel telefoontrainingen gehad, maar dit was echt het beste waar ik ooit aan heb deelgenomen. Dat heeft te maken met het feit dat de online training interactief was en dat Wilma enorm enthousiast is. De manier waarop zij doceert zorgt ervoor dat je bij de les blijft."


Een deelnemer:
"Goede online training, interactief met mooie werkvormen. De online training verdeeld over drie sessies is heel fijn."


Een deelnemer:
"Wilma geeft superfijn feedback zonder dat je het gevoel krijgt dat je iets fout doet. Wilma creëert een fijne veilige omgeving om te leren en dat was heel prettig, ook voor de wat onzekere cursisten.