nieuwsimage

Referentie Cambridge Weight Plan Benelux

Naam organisatie:
Cambridge Weight Plan Benelux

Naam contactpersoon:
Debbie Bakker, officemanager

Soort training:
Telefonische communicatie

Omschrijving corebusiness van de organisatie:
Eenvoudig, verantwoord en succesvol afvallen.
Wereldwijd wordt het Cambridge Weight Plan (voorheen bekend als het Cambridge dieet) gevoerd in meer dan 35 landen. Cambridge Weight Plan BV is de distributeur voor Nederland, België en de Nederlandse Antillen. In 2013 hebben we  circa 110.000 cliënten succesvol begeleid in Nederland. We beschikken over een uitgebreid netwerk van circa 400 consulenten door het hele land. Onze missie is de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en instrumenten bij cliënte​n,  zodat zij in staat zijn zelfstandig hun gewicht te beheersen.

Gestelde doelstelling:
Het aanbieden van de juiste vaardigheden en handvatten voor het voeren van kwalitatief goede telefoongesprekken waarbij bewustwording, doortastend en zelfverzekerd de sleutelwoorden zijn.

Behaalde resultaten:
Door de telefoontraining van Wilma Blanken is het team managementassistentes nog beter in staat om goed en zelfverzekerd om te gaan met acquisitie-, weerstand-, klachten- en slechtnieuwsgesprekken.

Quote van de klant:
De training zorgt ervoor dat er meer inzicht komt in de aangeleerde gewoonten en hoe je dit met eenvoudige aanpassingen verder kan optimaliseren in het belang van je klantencontact.