nieuwsimage

Referentie Parodontologie Praktijk Zwolle

Omschrijving corebusiness van het bedrijf:
De Parodontologie Praktijk Zwolle (PPZ), gevestigd sinds maart 1989, is een samenwerkingsverband van tandartsen die zich na hun afstuderen hebben gespecialiseerd in de parodontologie en implantologie. Tevens zijn er mondhygiënisten en preventieassistenten werkzaam. Voor patiëntenbehandeling en klinisch onderwijs zijn twaalf behandelkamers beschikbaar.

De PPZ is een verwijspraktijk voor patiënten met parodontale problemen. Dit zijn ontstekingen van tandvlees en ondersteunend kaakbot. Bovendien is de PPZ een verwijspraktijk voor implantologie. Patiënten bij wie één of meerdere tanden en/of kiezen ontbreken of waarbij door een slechte prognose deze niet behouden kunnen worden, worden doorverwezen ter beoordeling van de mogelijkheid tot het plaatsen van implantaten.

Naam contactpersoon:
Ellart van de Weerdhof

Soort training:
Telefonische communicatie en receptie

Gestelde doelstelling:
Door het maken van gezamenlijke afspraken het klantcontact naar een hoger niveau tillen.

Behaalde resultaten:
Als team hebben wij nu een duidelijke visie gevormd. Wij zijn ons meer bewust van onze functie, houding en communicatievaardigheden. Wilma heeft ons op een positieve manier geleerd hoe we aan elkaar feedback kunnen geven en van elkaar mogen ontvangen.

Quote van de klant:
Wij kijken terug op een hele fijne en verhelderende training. Naast hard werken was er ruimte voor humor en was er een goede sfeer. De training was gestructureerd, duidelijk, zeer leerzaam en goed toepasbaar. Wilma is een zeer prettige vrouw, welke luistert, filtert en goede feedback geeft.